Om anonyme abonnementer

Abonnementet ditt er å betrakte som «anonymt» hvis du kjøpte et abonnement på den ubegrensede versjonen av Kaspersky VPN fra App Store uten å være innlogget på My Kaspersky-kontoen din, eller hvis du ikke har en My Kaspersky-konto. Et anonymt abonnement er tilknyttet App Store-kontoen din, men ikke til My Kaspersky-kontoen.

Du kan når som helst knytte det anonyme abonnement til My Kaspersky-kontoen din. Etter at du har logget inn på My Kaspersky på enheten med den ubegrensede versjonen av Kaspersky VPN, knyttes abonnementet automatisk til My Kaspersky-kontoen din. Denne prosessen kan ta litt tid, og aktive VPN-økter på enhetene dine kan bli stoppet. Deretter kan du bruke My Kaspersky til å administrere abonnementet. Alle enheter du bruker dette abonnementet på vil bli knyttet til My Kaspersky-kontoen din automatisk. Du vil også kunne bruke My Kaspersky-kontoen din til å bruke abonnementet på Kaspersky VPN på nye enheter (med mindre enhetsgrensen er nådd).

Når du gjenoppretter et anonymt abonnement fra Kaspersky VPN mens du er logget på My Kaspersky-kontoen din, knyttes abonnementet ditt automatisk til My Kaspersky-kontoen din samtidig. Alle enheter du bruker dette abonnementet på vil bli knyttet til den automatisk.

Merk: Etter at abonnementet er knyttet til My Kaspersky-kontoen din, må du bekrefte alle de automatisk tilkoblede enhetene dine på My Kaspersky.

Du kan koble abonnementet fra My Kaspersky ved å kontakte Kasperskys kundeservice.

Koble et anonymt abonnement fra enheten din